..suka suki saya..

..suka suki saya..
:: suka suki saya ::

Sunday, 17 July 2011

kawan 4 eva laa XOXO

assalamualaikum sume.
ni ade ag satu entry tok tatapan hangpa suma :)
pasai apa.?
ni pasai fwens ceq at tempat stadi ceq ni haa..,UniMAP laa..

sat naa..,
ni laa kenangan kitorang.ni laa first time kitorang kluar same2.patutnye mlm aritu budak budak diploma kene 
g stadium kangar sbb ade ape entah.tp kitorang dengan suke hatinye x g. HAHA
gambar ni kitorang snap at tasik tasoh.sorang sorang muke teruja hangpa tau x.

meh pakcik kenalkan korang satu satu member first ceq ni.
yg ujg pakai baju putih ni nazwan. die ni org jawo tau. kadang tu die speaking bahase special die tu pd kitorg tp kitorg hanye bole angguk je :D
yg sebelah c naz tu., arif namenye.tp die soh kitorg pggl pakdo. kami pon bkn tau ape mksd nye.die ni ore kelate tp mu tau dok yg die nie bule laa kecek bahaso ore lua. kade kade (kadang kadang) tu ore pong dok sangko yg die ni ore kelate.
haa.., yg terkangkang tu laa kawan paling first aku at UniMAP ni  tau. malas la ceq na ceghito pnjg cane ceq buleh kenal ngn die ni. amir syauqi name diberi. die ni laa budak yg mengajak kitorg ponteng mlm tu sbb die na tunjuk keindahan tempat tggl die ( die org perlis ).
yg ujung genggam penumbuk macam gangster tu adalah zaim aizat. org nogori dio nie. dok dekat je ngn aku tp na jenguk tu punye laa malas :)

hope korang xlupe laa kenangan kite nie oke :)
peace.! XOXO

No comments:

Post a Comment